January 31, 2013

49 .

Assalammualaikum,

hampir setahun blog ni cek tak update . harini cek tergerak hati untuk menuleh . (walaupon tak update pape , tapi still bukak blog - blog yg cek follow okeh..^_^)

49 , kenapa dengan 49 ? hihi . cek sendiri macam tak percaya . itulah tarikh yang akan menukar kehidupan cek ke alam yang lagi satu , hope semua berjalan dengan lancar . alhamdulillah hampir 75% done . from A to V cek yg uruskan . kenapa tak sampai Z ? ye lah nampak no membohong nye kan , takkan pelamin pon cek nak pasang ken . huhu .

hantaran sederhana,pelamin sederhana sume pon serba sederhana aje lah , semoga apa yang dirancang mendapat keredha-an dariNya
.
(tunggu cek pos gambar eh lepas 49hari okeh)

untuk en.tunang ,
terima kasih , walaupun cek ni bega (degil) tapi kamu masih bersabar . sebelum 49 hari ni ,  kamu akan terus menjadi kawan,best friend,enemy,kekasih cek dan selepas 49 hari , kamu akan bertukar! bukan jadi otromen mebeus  , tetapi akan jadi imam dan suami kepada cek juga ye  . again terima kasih daun keladi . jadilah suami yg baik hati ! wink wink .



49 48 47 46 45 44 43 42 41 40 39 38 37 36 35 34 33 32 31 30 29 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2  ...... 1 . insyaAllah .



tamat . :p

0 comments:


ShoutMix chat widget
 

chentahatie Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!