February 26, 2012

mood : happy

assalamualaikum , 

lama tak update . mesti puan daria orang pertama yang komen nanti . (sebab daria je yang nak bukak my blog kot . ) hahaha . macam biasa hanya nak share pic , nak cite panjang pon tak tau . gambar gambar sebuah keluarga yang happy . insyaAllah kalau ada jodoh cek pon akan jadi sebahagian daripadanya . (sebahgian : 3/4 . hahaha . cek paling besar . ! mereka sume comel comel je .  hadoiyainye pon .) 

Azam bulan mac . WAJIB diet . terima kasih ye along dan keluarga . 












Arigato Gozaimashita .
chentahatienaz

7 comments:

Liz Rohaizat on February 27, 2012 at 3:03 PM said...

kenapa la azam nak diet2 nie? hehehe.. kitorang takde kecik pun. tu ilusi dalam gambar je.

thanks for coming. nanti boleh dtg lagi.

chenta hatie on March 3, 2012 at 9:31 AM said...

hahahaha , niat tu ade . tapi setahun trun satu kilo je camner . lol . wc kak . kalau jemput , insyaAllah bole join . :)

*red velvet.red velvet.red velvet . hahaha

Daria on March 12, 2012 at 3:29 PM said...

hehehehehe.....saya dah lama tak jenguk blog.....anyway, tq for the credit....arini saya jenguk....saya rindu kamu.... ;)

Daria on March 12, 2012 at 3:30 PM said...

oh ya saya dah tukar blog baru http://lovelifeatbahrain.blogspot.com

nnt saya nk buka lagi satu blog, segalanya tentang Daria Jr. hehe..will inform u later.

chenta hatie on March 17, 2012 at 2:46 PM said...

lah ye ke . ok ok .

Iena Eliena on April 19, 2012 at 2:30 AM said...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

Mama Mikhayl on November 26, 2012 at 5:34 AM said...

awak, daria tukar blog lagi....
mamaseefmikhayl.blogspot.com

takde masa la nk blogging sgt awak..tapi xbest gak kalau takde blog...open la satu lagi buat syarat ;)

how r u lama tak mengarang ni....?


ShoutMix chat widget
 

chentahatie Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!