June 27, 2011

you all rocks . !

assalamualaikum . huk huk huk . banyak betul habuk lah , patutlah besawang sudah . haha . lame tak hupdate cek punye blog , mahap lah yer . walaupon tak hupdate tapi masih tetap setia men-intai blog len . 

setelah sekian lame tidak berjumpe adik adik kesayangan ku , akhirnye dapat jugak meluangkan masa besame . walaupon seminggu je , tapi rase macam kejap je . dan yang paling best , banyak memory memory yang sweet tercipta . (amboih .. ) haha . 

sepanjang karnival sukan ni , cek dapat adik adik baru (sebab cek dah tua kan . choi .) , kawan kawan baru and yang penting dapat jumpe kawan kawan sekolah jugak okeh . best best . tapi kenangan yang paling tak bole lupa kan , mase kat i-city shah alam , konon konon nak tengok maharajalawak kat big screen . tapi tak hado , pusing punye pusing last last kami men game tangkap itik ( yg kat funfare tu . ) and tadaaa ... dapat lah sekor anak badak ni . cute kan . 


sape lagi cute . ? anak badak or mummy badak ni . ? ahaha . 

pastu kan, kami terjumpe satu kedai . LASER WARZONE , terus masuk sebab sangat unik je rupenye . hehe . mula mula , cek cam tak berminat nak join mereka berperang . last last terhasut jugak . dan yang paling penting cek yang menang . ! heroin tuh . haha . price nye okeh lah dengan barang/tempat yang digunakan/disediakan . kalau student price RM12 for 10 minutes . (10 minit pon semmmmmmppuut okeh . ) memang korang kena pegi try men laser warzone ni . nak details and more pic sile masuk kat link tu ye . beeeesst gile . !! ha , ni lah muke semput selepas fight . haha .



time kasih kawan kawan . kerana bagi saya menang . haha . go falcon go . ! ( falcon : my name dlm game ni )

bila lah akan dapat jumpa mereka ini sume lagi . hehe (ayat sedey ..) pape pon , sepanjang di kssu miat . memang best . walaupon cek kalah dapat no.4 je dalam acara dart , tetapi cek pueh hati . 

rase macam nak sambung master jer . ! hehehehe , kerana masih belom dapat mood untuk meninggalkan zaman study. love u guys . ! I-P-ROM




Arigato Gozaimashita .
chentahatienaz

ShoutMix chat widget
 

chentahatie Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!