April 19, 2011

shutdown 2011 : INC 4

hye olls , lame tak update blog . banyak dah karang tapi tak publish gak . tunngu yer . ade ker yang tggu . ? LOL , al-maklumlah bukan blogger "popular" kan kan kan .

saje nak share my photo pagi tadi masuk plant dengan mata saket . ergh . yelah , lagi bape hari nak meninggalkan tempat ni . sedey sikit jer . teett . haha . zasss ..

let's pray for japan

 panaorama side view INC 4 (KAMI)

my supervisor : Tan sri Abdul Hadi & Dato' Nazirul


its me . "sick eyes"


i love peace sign   .V.


cek dah panjat dah sume sume yang kat belakang tu . kecuali stack (yg kale merah putih) .tinggi sangat .walaupon letih tapi sangat best,bile masuk plant orang sume akan pandang bile cek lalu (bukan sebab cek seksi atau hot yer . haha ) sebab cek sowang je pompuan kat mechanical department nie . hehe .

will mish this moment . thanks Kualiti Alam sdn bhd .

3 comments:

Anonymous said...

ye lah....org tu abis prac tak jumpa kite....

tinggal awang sengsorang....heheheh

auwcak on June 28, 2011 at 3:05 PM said...

mencabar betul kerja u ni...

chenta hatie on June 29, 2011 at 6:42 PM said...

auwcak : hehe , not koje . ni practikal . hehe


ShoutMix chat widget
 

chentahatie Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!