April 8, 2011

Quilling : nasha nurjiha

sob sob sob , walau pon hati cek sedey , tapi sempat gak siapkan untuk kawan cek sowang ni , lepas ni rehat kena dudok opice men game supermarket management je lah . haahhaha . hope datin nasha suka yer . 





how to order ? click here .

 
 
Arigato Gozaimashita .
chentahatienaz


8 comments:

Anonymous said...

wow sangat santek....bagus2 cik cikin nih....
agak2 bile cik cikin abis praktikal ni sape plak yg akan bagi cenderahati kat cikin yer...... :P

chenta hatie on April 8, 2011 at 2:49 PM said...

alamak , sape lak anonymous nie . ? nasha ker . ? cek abeh nty dapat kete sebijik . hahaha . berangan .

ANTI CIKIN MONTEL on April 11, 2011 at 9:11 PM said...

abes cantek la tu?hahahah

chenta hatie on April 12, 2011 at 9:08 AM said...

@anti cikin montel : gile . ko jeloz an . kalau ak montel . wes , ak bru nk bt utk ko . tak jadi . CANCEL . ! lol

Daria on April 13, 2011 at 11:59 AM said...

chenta...saya hadir ni...hehehe....dah update blog...bz sket....anyway, cantik la benda ni...berapa cost utk satu ni awak charge?

chenta hatie on April 13, 2011 at 3:04 PM said...

daria > finally dtg jgk . ish membawa hati yg lara ke ape ni . haha . for u special price darl . ! hahaha . die ade 2 size , yg ni bsr . satu lgi kecik skit . :)

if u intrested emel lah yer .

chentahatienaz@gmail.com

Daria on April 13, 2011 at 3:39 PM said...

orite....mmg menarik ni, mungkin boleh jadi door gift masa future wedding nnt....of course daria cari awak....

chenta hatie on April 13, 2011 at 6:49 PM said...

hehehe , bile lah daria ni nak kwen agaknye kan . hahaha


ShoutMix chat widget
 

chentahatie Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!