April 20, 2011

location : corus paradise

try and error . saje saje nak amik gambo member cek ni ha , lame tak jumpe . die plak suke possing . i lioke . HAHA .

model : ayu darling
vanue : corus paradise portdickson .





jika ade sesape yang nak mengambil Datin ayu ni sebagai model , sile lah meng-emel cek yer . die ni sangat pandai poosssz . double wink .









3 comments:

najihah sahami on April 21, 2011 at 10:11 AM said...

kurusnya die..jeles!!!!!
:(

Daria on April 21, 2011 at 12:36 PM said...

hi chenta....wah business model plak ke? hehehe

anyway, chenta, i will get married maybe early june, 6 or 11 june ni...nikah saja..majlis tak buat coz i rushing, coz kene fly dah end of june or early july for posting oversea..for 3 years...negara? lum confirm lagi coz next week baru bos bitau...just kene prepared je...

i tak jemput ramai org pun, just few relatives and friends...just nikah and kenduri kesyukuran sket..maybe nk tempah something for kenangan pada tetamu jemputan...

but i dunno what...i just want something simple and cost tak tinggi...u've any suggestion fo me?

can u email me the brochure or apa2 stuff yg sesuai?

cikdaria@gmail.com

tq chenta....

Natasha Farina Arifin on April 22, 2011 at 11:47 AM said...

Hi saja blogwalking.
Saye follow u! nice belog & very-very much nice entry!


ShoutMix chat widget
 

chentahatie Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!