April 20, 2011

location : corus paradise

try and error . saje saje nak amik gambo member cek ni ha , lame tak jumpe . die plak suke possing . i lioke . HAHA .

model : ayu darling
vanue : corus paradise portdickson .





jika ade sesape yang nak mengambil Datin ayu ni sebagai model , sile lah meng-emel cek yer . die ni sangat pandai poosssz . double wink .









April 19, 2011

shutdown 2011 : INC 4

hye olls , lame tak update blog . banyak dah karang tapi tak publish gak . tunngu yer . ade ker yang tggu . ? LOL , al-maklumlah bukan blogger "popular" kan kan kan .

saje nak share my photo pagi tadi masuk plant dengan mata saket . ergh . yelah , lagi bape hari nak meninggalkan tempat ni . sedey sikit jer . teett . haha . zasss ..

let's pray for japan

 panaorama side view INC 4 (KAMI)

my supervisor : Tan sri Abdul Hadi & Dato' Nazirul


its me . "sick eyes"


i love peace sign   .V.


cek dah panjat dah sume sume yang kat belakang tu . kecuali stack (yg kale merah putih) .tinggi sangat .walaupon letih tapi sangat best,bile masuk plant orang sume akan pandang bile cek lalu (bukan sebab cek seksi atau hot yer . haha ) sebab cek sowang je pompuan kat mechanical department nie . hehe .

will mish this moment . thanks Kualiti Alam sdn bhd .

April 8, 2011

Quilling : nasha nurjiha

sob sob sob , walau pon hati cek sedey , tapi sempat gak siapkan untuk kawan cek sowang ni , lepas ni rehat kena dudok opice men game supermarket management je lah . haahhaha . hope datin nasha suka yer . 





how to order ? click here .

 
 
Arigato Gozaimashita .
chentahatienaz


April 6, 2011

Belia 4B Arena Kg. Jimah Baru

sanggup cuti hari ini demi belia , hahaha (sebenarnya dapat surat pelepasan cuti , sape tak moh . ? rugi kan) . so, tahniah lah jugak kepada belia and beliawanis 4B arena , coz dah sampai ke peringkat ni . untuk maklumat sume , B4BA (belia 4B arena) telah berjaya diperingkat daerah dan lawatan kali ini adalah penilaian utk pingkat negeri sembilan dimana B4BA mewakili belia daerah port dickson . hope B4BA menang .! (harapan tinggi , sebab mase penilaian dari panel , ayat sume macam +ve je . haha) . antara dialog dialog yang keluar dari mulut panel ..(panel2 dari kemas,mara,kementerian sukan , jab.veterina..)

situasi satu : di-balairaya, selepas kenyang bekpes nasi lemak (sje bg nasi lemak suh drg mngtok cepat .. tapi semakin cergas sume panel . ergh. plan A gagal .haha . gurau je .) 

panel 1: lama kita amik masa kali ni untuk bagi dorang ni soklan cepuk-mas kan . (sambil memandang ke arah panel panel lain) .

panel 2: yelah , mana tak lame , sampai sampai je dah kejutkan kita dgn aksi aksi panas silat , and sampai sempat stop jap nk reply msg . hahahaha (satu balairaya gelak sbb nye , tgh2 layan silat bole plak lagu silat tu stop n bunyi msg msk , demn spoil tol , jd cmtu sebab si soundsystem gune hp je, letak kat mic . sekali masuk msg da . adeh ) dan sebelom ni sume lawatan mane ade dudok dalam blk e-kon , eh eh tapi jangan tutup e-kon tu plak sebab nak habis cepat . HAHA (gelak lagi stu balairaya . haish pandai pulak panel ni buat lawak , walhal mse tu muke wakil2 belia dah cuak habes . ! wee~ )

wakil B4BA : maaflah , masalah teknikal . :)


sesi soal jawab (dup dap dup dap)

panel 3 : saya nk tanya wakil naib ketua , tak adil lah saya tanya wakil bendahari je kan . hehe (sambil gelak jaat . ceh.) cuba awak bagi saya ayat yang paling best , ttg apa yg istimewa nya B4BA ni . 

wakil B4BA : ssh saya nak jawab ni . takpe saya cuba .(dgn muka cnfident..) sebenarnya kehebatan yang ade pada B4BA ni ialah teamwork yg kuat dan sume ahli2 belia mmg bg kerjasama antara satu sama lain . 

panel 2: itu je. ? (pergh keadaan menjadi tegang seketika .) itu jawapan nak selamat, sume yg saya pg ble tanye, mesti bg jawapan ni . tak best lah . hahahahaha . cuba lagi sekali, bagi jawapan yg len .

wakil B4BA : haha , adeh ssh sy ni , takpe2 sy cube lagi . erm . erk . sebenarnya keistimewaan kg ni . disebabkan .. a ..a.. (tiba2 ade satu suara hero kelua..)

perintis : maaf bole saya jawab soklan tu . (pergh...kental gile dak kecik ni ..haha) ..sebenarnye B4BA ni bole bejaya sampai thp mcm ni , sbb kn drang ni kan tak pnh kire umur , kebanyakkan ahli belia ni byk yang baru abis sekolah , mcm saya, kitorang byk gune idea idea dr "otak2 fresh" r .ha, kira cmtulah . (demn , muke kompiden je dak kcik ni . satu balairaya gelak .huhu) . 

panel 2: wah , selamat ade "otak-otak fresh" tlg jawabkan ye . sepanjang sy buat lawatan blom ada yg berani mcm ni lagi ni . aish , banyak betul yang belom pernah belaku lagi jd kat saya harini . (sambil  pandang panel2 laen dan gelak jahat . grr)

kalau nak cite sume panjang ni , letey plak nty nak baca kan . hahaha . kesimpulannya mase sesi soal jawab tu, sume panel2 mmg sempoi habes , and banyak kali sebut , " nanti kalau peringkat kebangsaan , sume2 ni kena tahu tau..penting ni." , (ade beberapa data yg takley nk jawab mse panel tanye, tp bunyi macam ada harapan je nk menang, lalala .) 

dan cek hanye tukang gelak je kat tepi , tak takot pon dorang tanye sebab cek pgg camera . haha . so, lepas abes je sesi soal jawab, sume panel dibawa melawat kawasan2 under belia , kedai makan,bengkel welding,kolam ikan  and kandang lembu. so , jom layan gamba2 yg cek amik . 


view dalam balairaya, cantek kan kan kan . 1st clas uoolls . 


ketibaan encik panel 


ha. ! tyme ni lah yang spoil tu . aish . papepon maceh adek2 silat.





lawatan ke kolam ikan 


nope 1malaysia, but B4BA number ONE . ! hoho



lawatan ke kandang lembu , lembu nyorok . shy shy



hasil kerja beliawanis . cantek kan, ? nk order ? PM me .

cerita dan kisah ini adalah benar ,tade yang dusta yer . haha . doakan B4BA menang yer . ! 







Arigato Gozaimashita,
chentahatie



scrapping : batrisya


my next scrapping kali ni , untuk batrisya yang cute , and yang romantik bawah tu order from my clasmate . so sweet kan . hope one day ade org nak buat utk cek jgk . hahahaha . berangan lebey . sory datin' liz , lambat pulak siapkan . and hope sis suka . hehe . sape yang nak order , sile PM cek , or leave ur emel adresz kat shoutbox , i will contact u ASAP . 









Arigato Gozaimashita,
chentahatie

ShoutMix chat widget
 

chentahatie Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!