March 25, 2011

wonderland , melaka

again , lepaking with my bff . lokasi kali ni kat wonderland melaka . last minute planning tu mmg jadi dari yang plan bebulan bulan . tu yang sampai ade yang mengamuk dengan cek . haha .

best memang best , tapi akibat yang di-tanggung selepas itu . ouh , gelap gulita . mane tak gelap dari kul 11 am berendam sampai kul 4pm . hamik dengan air klorin-nyer . demn . tapi sangat best . ! masuknya rm30 for adult . sangat exited sampai malam tak boleh tido . haha . sebenarnye plan nak pegi gambang , tapi melaka je yang sampai . balik dari wonderland , singgah a'famosa and malam kami naik river cruise . best best . pegi nyer 5hb mac 2011 . bru nak upload pic . hehe


setibenye kami di wonderland . panas tak hingat . !

slide yang kat belakang kami ni mmmg bbeeeeeeesssstttt .


my love bff .
filzah+ajim (white) , siti+epy (red) , cikin+naz (purple) and eliz+syuk (grey) .

 memory at a'famosa




Arigato Gozaimashita,
chentahatie

4 comments:

Nadrah on March 26, 2011 at 2:43 PM said...

wah2...bestnya g mandi manda kat melaka....benci korang....tak ajak akau pun.....

chenta hatie on March 26, 2011 at 6:29 PM said...

hehe . nty kite g yer nana .

Daria on April 1, 2011 at 12:17 AM said...

pegi melaka tak penah nk gi mandi manda sana....jenjalan je.....oneday nk gi lah....*ceh mcm kat umah takleh mandi....hehehe

chenta hatie on April 1, 2011 at 4:24 PM said...

hahaha . mmg r akt umh bley mndi , tp ni mndi kulam bsar , besh . ! haha .

*wondering kalau kat umh tak boleh mandi . HAHA


ShoutMix chat widget
 

chentahatie Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!