March 23, 2011

tadaaa ..

morning peeps . ! dah lame siap sume quillingz nie , tapi tak ade kesempatan untuk mengambil gambar . hehe . so , jom cuci cuci mata , tak mampu nak buat yang hebat hebat and grand macam crafer yang lain . insyaAllah , akan cube belajar lagi . sedey , ade beberapa items yang tak sempat ambil gambar dan suda di pos kepada customer . hope uolls like it . :)

 bookmark (code : Q4)

gift box (code : Q5)

 card ( code : Q6)

card (code : Q7)

card (code : Q8 )

how to order ?

you can order:
(quilling)
1.greeting cardz
2 .bookmark
3.Album cover
4 .signage
5.etc.
 
Send an email to:
 
name :
type of order:
quantity:
hp no :
due date :
 
Prices can negotiable if order in bulk .100% handmade .and sume harga yg ditawarkan tidak termasuk kos penghantaran.
Segala details mengenai bayaran akan di hantar melalui email.
Order hanya akan dibuat selepas bayaran diterima .
 
 
Arigato Gozaimashita,
chentahatie

4 comments:

Nurul Batrisyia Alya on March 23, 2011 at 9:54 AM said...

ye laa time den.. idea ni smua xkuar aa kn.. xpe laa.. cmni aa.. :P

chenta hatie on March 23, 2011 at 11:09 AM said...

HAHAHA. sis liya toksah buat ayt sedey lah hai . tampau mau . ? haha . mau ka. ? sile order len lah . support kwn2 lah ha . haahahahah

sang puteri on March 23, 2011 at 5:48 PM said...

Kalau nak tempah untuk kad kawin boleh tak ikin??? ehehhee :P (shila)

chenta hatie on March 23, 2011 at 9:53 PM said...

sang puteri > buley sgt2 . kalau dlm bulk order , ade diskaun . hehe .


ShoutMix chat widget
 

chentahatie Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!