March 23, 2011

playground .

inilah anak anak buah cek , iqbal (5tahun) and iqram (3tahun) . dan yang kawan kawan mereka cek taktau nama . hehe , adat surirumah bile petang akan bawak anak anak mereka ke port untuk bergossip . ( cek agak jer . betul ker tak , tapi gaya macam betul je . HAHA ) 

walaupon my sis tak sihat , tapi terpaksa membawa dua hero ni jauh dari kawasan umah , sobab eh . umah mereka telah dipenuhi dengan lampu lampu spotlight . ade shooting untuk iklan sabun fab . al-kesah orang shooting ni mmg penat btul kan .tunjuk kat tb tak sampai bape saat pon , tapi dari subuh sampai sekarang ni pon belum habes. ish ish ish . walhal shoot untuk iklan sabun jer . bayangkan lah yang cerita or filem yang kite tengok kat tb tu . ouh . 

so , oleh kerana lalu pon tak boleh , bunyi tepon pon tak bole , nak bersin pon tak bole jugak , cut . ! cut ! cut ! ( almost 1++ kot .. ) terpaksa lah tuan punya rumah dan anak anaknya ni melarikan diri ke playground . hehe . cek pon join jugak . best ooo men buai . haha . 

 murtaza iqram ruslee

 mujaheet iqbal ruslee



 kawan dikarm and iqbal 





rase macam nak jadi budak budak balik je ! haha .wink wink


2 comments:

Daria on March 23, 2011 at 11:32 PM said...

tak sabar nk tunggu aqeel besar, nk bawa dia main kat playground.....sonok kan ada anak buah..... ;)

chenta hatie on March 24, 2011 at 8:30 AM said...

tau takpe . tp my ank buah dah tak heran dgn camere , letey nk suh drg pose , dari lam pwot cek dah suh depa posing ! haha , yg pndai posing tu kwn2 drg . hehe


ShoutMix chat widget
 

chentahatie Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!