March 26, 2011

perkahwinan

tahniah .! azlinda mohammad , my cousin . cantek okeh , happening bila dah lame tak kumpul dengan sedara mara . bile dengar bunyi kompang automatic sume akan tejenguk jenguk dan mula lah masing masing cari port yang best depan pelamin , tapi cek special kes , takyah berebut rebut nak g depan , sebab cek dengan cameraman tu ye ade camera gedabak tuh . sume bagi cek jalan . haha . maceh makcik . *wink . tapi menci betul dgn mat cmreman tuh , sik blok je bile cek nak amik gmbo . huh , menci menci , takot gambar cek lg cntek dr die lah tu . lalala . last last pic pengatin skit je . sory yer kak teh . :)














paling malas nak jawab soalan bile cek pegi kenduri or jumpe sedara mare . 

makcik : ouh dah besar ye , buat apa sekarang . study lagi . ? 
chenta  : hehe . ha'a study lagi . (dalam hati , cek dah tau ape soklan seterus nye . demn )
makcik : lame btul belajar -nye , bila lagi nih . ? 
chenta  : hehe . lek lu , ramai yang belom lagi .. tak baek langkah bendul . ( sambil menyenarai kan name2 mereka yg layak untuk menyelamatkan diri . ) HAHA . 

jodoh pertemuan tu di-tanganNya . kita hanya merancang je kan. wink . :)

9 comments:

Nadia Mashuri on March 29, 2011 at 9:51 PM said...

cantik lah gubahan coklat tu..

puteraduyong on March 30, 2011 at 11:03 AM said...

hehe...soalan cepumas tu... :)

apepun....bila lagi ni..?

:)

chenta hatie on March 31, 2011 at 7:49 AM said...

puteraduyong > tau takpe , sape lagi ni . ouh lambat lagi . HAHA

auwcak on March 31, 2011 at 5:04 PM said...

ahahahah...peningkan nak fikirkan jawapan yang sesuaii...

chenta hatie on March 31, 2011 at 9:06 PM said...

nadia > cntek kn , dan sedap-nye . HAHA

auwcak> tautakpe . nk pitam je rase . :P

Daria on April 1, 2011 at 12:19 AM said...

auchak dan chenta, awak bile lagi? hehehehe........menci tak saya pun buat statement cantu? hehehehe

chenta hatie on April 1, 2011 at 4:23 PM said...

daria dulu lorh , sy lmbt g, keje pon blom . huhu

fiza_noor on April 5, 2011 at 8:31 PM said...

chenta, tq ye. smlm saya dpt prasent drp kamu. so cute and chantek! xsmpat pos diblog sbb masih bz.
tq :)

chenta hatie on April 5, 2011 at 11:41 PM said...

okeh fiza . sory tak seberapa pon.


ShoutMix chat widget
 

chentahatie Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!