March 18, 2011

maaf or sorry

esok tak koje kan , ate bole lah tido lambat . hehe . al-kesahnye , dah lame tak rase happy macam nie , ye lah macam orang slalu cakap , what goes around comes aroundkan . huhu . kalau dulu hidup kite tak happy , tak bahagia mungkin ade sebab sebab tertentu kan , so tak salah kalau kite nak ubah sume tu . betul tak , ?


and , i'm happy with everything now . dah tak saket kepala nak pikio macam macam . take it easy and always think positive . yes . itulah perinsip cek sekarang , tapi mungkin faktor sekeliling mempengaruhi juga kan . uoolls penah dengar tak , orang cakap pasal maafkan sesiape saje yang buat salah or sakitkan hati kite sebelom kite tido . ? hurm . itulah yang cek amalkan , tak kisah lah orang tu mengumpat kite ke , sah2 kite tak tau kan . tapi kite maafkan je , and berharap orang lain pon dapat maafkan kite . tak kisah lah kesalahan tu bile , kalau cter tu 10 thn lepas , comfirm lah kite tak ingat dah kan , dan mungkin tak jumpe pon dah org tu kalau nk mintak maaf . 

nobody perfect ryte . ? tak salah kalau kite memaafkan org lain . hidup pon rase lagi aman , tenang and lapang je . takcaya cube try test . hehe .dan di kesempatan ini , (ceh.macam nak buat ucapan hari raya lak . haha . )cek nak mintak mahap lah kat sume kalau ada terkasar bahasa ,  hehe . and terima kaseh coz sudi membaca , jgn lupe try test yer .  

‎"For every minute you are angry , you lose sixty seconds of happiness..






Arigato Gozaimashita,
chentahatie

2 comments:

Daria on March 22, 2011 at 12:25 PM said...

betul tu...so jgn sedey2 yer...nnt happiness ilang....setiap perkara berlaku, pasti ada sebab tertentu....think positive....

chenta hatie on March 23, 2011 at 8:38 AM said...

heheheh. yeay . always thnk +ve !


ShoutMix chat widget
 

chentahatie Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!