March 23, 2011

first scrapping . !

felt suda , quilling pon dah cube , now cek try buat scrapping pulak . thanks to sis liz , kerana bertanyakan pasal scrapping . kalau tak compom cek tak terfikir nak buat . ( sis punyer tak siap lagi .sory yer .. dalam proses ..hehe )

mase cari bahan bahan untuk scrapping ni , ouh sungguh lah exited . ! banyak betul yang cute cute , sampai rambang mata nak pilih . sekarang ni kalau pegi shopping complex , tempat pertama yang akan di tuju adalah stationery . ! ouh my gucci . kalau dulu , lalu depan pon buat tak tau je . *wink .


my first scrapping :)

(code : SC1)

 (code : SC2)

(code : SC3)

how to order ?

you can order:
(scrapping)
1.greeting cardz
2 .bookmark
3.Album cover
4 .signage
5.etc.
 
Send an email to:
 
name :
type of order:
quantity:
hp no :
due date :
 
Prices can negotiable if order in bulk .100% handmade .and sume harga yg ditawarkan tidak termasuk kos penghantaran.Segala details mengenai bayaran akan di hantar melalui email.
Order hanya akan dibuat selepas bayaran diterima .
 
 
 
 
Arigato Gozaimashita,
chentahatie




7 comments:

Liz Rohaizat on March 23, 2011 at 11:25 AM said...

amboiiii!!!! (tgk code SC2 tu).
adakah utk simpanan sendiri atau bg naz? kalau dah bg naz, minggu ni akak nak selongkar kat bilik dia. hahahha

chenta hatie on March 23, 2011 at 11:36 AM said...

HAHAHA. utk simpanan sendirik kot kak , sbb naz pnh ckp , kalau bg die nty taktau nk ltk mane . hahaha .

Liz Rohaizat on March 23, 2011 at 11:36 AM said...

ni untuk online shopping scrapping kit:

http://blog.smidapaper.com/

Liz Rohaizat on March 23, 2011 at 11:42 AM said...

mmg la sebab kalau dia letak kat bilik, semua org pitamsss.. hahaha...

ni lagi link kalau nak beli online:

http://www.scrap-n-crop.com/index.asp

akak suka tgk tapi takde masa nak buat.

chenta hatie on March 23, 2011 at 11:50 AM said...

huhu . tau tu . thats y tak bg . card bday ritu ntah mne die ltk agaknye . hehe . dlm seat cbr die kot . HAHA .

okeh kak , tq fr the link . :)

rohaidaahmad on March 23, 2011 at 9:30 PM said...

ehemmm , testing testing . ;) .

chenta hatie on March 23, 2011 at 9:52 PM said...

rohaidaahmad > yer test anda bejaya . A . !


ShoutMix chat widget
 

chentahatie Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!