March 17, 2011

bile boss takade .

setelah sekian lame tak meng-hapdate blog ni , petang ni bru kesempatan . hehe .
situasi di-office apabila sume boss tiada . macam-macam kerenah . ade yang melalak , yang tak boleh tahan ramai backup singer . ! HAHA . kalaulah bole cek record sore mereka , pasti meletoop . ade yang tengah mengemas . al-maklumlah , tempat baru kan , banyak lah barang yang nak kena kemas kan bos naz. bila orang laki mngemas , paham - paham jelah , macam macam bunyi ada . tapi sangat lah tekun melihat mereka . hehe ( bape lame lah tu bole kekal tu , kite tngu dan lihat ...) oppss . :P

yang layan lagu sekian hal , yang men game pon boleh tahan gak . (yang nie , hari hari pon men game tembak tembak . cek nampak sebab meja cek belakang meja die . hoho ) haha . antara lagu yang mereka sambung menyambung . " merobek hatiku ..cinta yang fana......" haha . gile kentang punyer tangkap leleh . best kalau tengok gelagat orang , macam macam style . naseb baek lah cek sowang je pompuan dalam office nie , kalau ade geng ntah macam mane lah agaknya . bile sowang mati kutu lah jadinya . ! demn .

dan dengar cite , esok pon big boss tak masuk office . oh my gucci . satu berita yang sangat best . haha . apalagi , esok kna bawak kertas mertas cek yang dah lame besawang kat dalam box tu lah . yiippie . ! tak pon , apply cuti je lah esk . hah . gud idea rite . jom apply cuti beramai ramai . ! hahaha .





Arigato Gozaimashita,
chentahatie

14 comments:

Liz Rohaizat on March 17, 2011 at 4:43 PM said...

ni la org ckp.... "bila kucing tiada, tikus pun menari-nari"

Liz Rohaizat on March 17, 2011 at 4:44 PM said...

lagi satu, tgh gigih cari cd yg ada gambar batrisyia berbaju purple tu. tiba2 dah hilang. xtau kat mana. dah 2 malam mencari. tgk la kalau ada rezeki awak, dpt la. kalau tak, gambar biasa aje

chenta hatie on March 17, 2011 at 4:57 PM said...

tau takpe sis , yg lawaknye bile lagu yg dorang nnyi tu bakal mngundang hujan . sy risau nk blk ni basah kuyup je . haha

okeh sis , mane2 je pon boleh . sis jom apply cuti . hehe . sy comfirm esk cuti . haha . selamat boss lulus kan . hehe

Princess Nur on March 17, 2011 at 5:05 PM said...

amboii..sakan ye dik bila boss takde..hihi

chenta hatie on March 17, 2011 at 5:41 PM said...

princess nur> hahaha . tau takpe. geli hati tgk gelagat masing2 . :)

najihah sahami on March 17, 2011 at 9:19 PM said...

hahaha..mesti bising giler kan...adoi..naz pon join sekali ke??ahahha

puteraduyong on March 18, 2011 at 12:01 AM said...

hehe...boleh bermaharajalela... :)

Anonymous said...

Woittt..ni dah macam ngate aku je ni..haha.. ini ada peluang untuk menghasut cik hadi tak sign buku ni...hahaha

chenta hatie on March 18, 2011 at 10:47 AM said...

najihah sahami > yup . naz is my boss . huhu

puteraduyong > tau tape . today cek off ! haha

anonymous > hey u . who r u . ?fkrul or hannan . ? hahaha. FYI , mr hadi oledy sign my logbook okeh . ergh .and its fact okeh . both of u r crazier gameboyz . HAHAHA .

Anonymous said...

hahahaha....ader yang terasa ghupanya...apatah lagi Cik cikin kite dah sebut " cek nampak sebab meja cek belakang meja die "

Anonymous said...

hahahaha.....tau xpo...biaso la 2...namo pun boss dh cuti...aper salah nye kito lak jd bos...kahkakakahkahk.....ala...lecturer dia dtg nnt kote inform la jgn bg lulus...amacam..ok x??

chenta hatie on March 21, 2011 at 12:14 PM said...

hahaha . hey u mr hanan . ! i noe its u okeh . plz . jgn bt cm gitu . dush dush . ! grrrr
( knp mngape sume mau dgki sme -ku?? ) oh my gucci .

Anonymous said...

hahahahaha......

nazirulhazwan~ on March 22, 2011 at 2:08 PM said...

kompem, RAB, shahrul ngn hannan join time lecturer ko dtg


ShoutMix chat widget
 

chentahatie Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!