February 2, 2011

segmen CNY besame enchek ben





al-kesah nye..mse tu cek darjah tige..sekolah kat pengkalan aur taiping perak..dalam kelas cek tu ade swng amoi nme die lii hoy peng..cek igat g sampai sekarang..mmg baek btul dgn family die..

mse tu sekolah petang,so kua umah awai,kul 11 pagi dgn my bff ina siap dah,kayuh besekal p umah amoi..sebab nye..umh die ade piano besarrr..hahaha..mak die sempoi gile,siap ajar kterang lagi..pastu yang nak puji mak die lah kan,even die chinesee, rumah bersih je..

and yang membuat kan cek dan kawan2 berani nak p umah die sebab die takde dog !! .hahaha..kalau ade mampuih cek tak pg..huhu..kalau ktrang datang kan..mak die mst bg ktrang air kotak n cekedish (jajan/keropok)..bagus btul mak die kn..sbb fhm..hehehe..

mse gong xi fa cai pon jempot kiteorang n die hidangkan fastfood lagie..tapi sedey lah,mse djh 4 cek dah pindah sekolah..and mse tu mne lah ade g hp,facebook,twitter bagai nie..so dah lost contact lah...tapi cek takkn lupe..kalau lah dpt kumpol balik kwn2 mse sekolah rendah tu,mesti dah macam2 rupe agaknye kan..hehehe..

6 comments:

DiaUmaiNiNaz on February 2, 2011 at 4:40 PM said...

salam singgah dr dinaz..semangat 1 Malaysia...bole fider by Fb mesti jumpa balik bff awak tu..

Cik Muda Sae on February 2, 2011 at 8:22 PM said...

dapat kumpul mesti seronot...banyak mende nak diceritakan kan...huhu~

aida4eva on February 3, 2011 at 12:34 AM said...

kita kan 1 malaysia..kena la beramah tamah dengan semua kan.:) selamat bercuti :)

chenta hatie on February 6, 2011 at 5:11 PM said...

rase mcm tak jumpe dah je..huhu

logorithm on February 8, 2011 at 10:09 PM said...

Boleh jumpa nyer lah kat FB. I pon dah jumpa balik ramai kengkawan dari sekolah rendah hinggalah ke Universiti. Yang dah lost contact hampir 30 tahun pon boleh jumpa!

Happy CNY! :-)

chenta hatie on February 9, 2011 at 8:37 AM said...

relyy...okeh nty sy crik..ehehe..tp tkot da tak knl muke...coz 15 thn dah tu..huhu


ShoutMix chat widget
 

chentahatie Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!