January 21, 2011

teddy bear & gegurlz


Teddy bear cu-te kan..biasenye org yg ade teddy bear ni mostly gurlz lah kan..tak kire lah besar ke,kecik ke yang penting ianya adalah “teddy bear”..pastu kalau lah teddy bear tu si jejaka kesayangan plak yang bagi..uiiiihhh….kalau bole pagi petang saing malam nak pelok nieh..kan..? haha..kalau bole pegi kelas pon nak bawak…bkan ape,takut roommate tumpang pelok.! *nope me okeh ..ahahaha..pnuh nie besusun atas katil,kadang2 sampai nak tido pon takde tempat..punye lah sayang kan teddy bear tu sampai sanggop tido sipi2 katil je.itulah gegurlz..perasaan menghargai tu mmg tak bole dipisahkan..kesimpulang-nye mmg sape yang ade teddy bear akan sayang kan teddy bear tu, konon cam menghargai sangat lah sebab si jejaka pujaan hati yang bagi.. tapi kan, agak-agaknye lah berape % je boy yang akan menghargai setiap pemberian dari gurlz….dan berape lame lah ianya akan bertahan..sehari.? seminggu.? Ke seminit jer.? Hurmm..Tapi ade jugak gegurlz yang tak-de perasaan . *opps..sape terase jgn marah cek noh….tapi kan bagus kalau si jejaka pujaan hati tu menghargai sumenye, bukan je barang2 yang gegurlz bagi…tapi menghargai segala-galanye…masalah-nye berapa % jer boy yang macam tu agaknye sekarang nie?…hurmm….
kamoo termasuk dalam golongan yang mane yer.?
A.     opcos lah sgt menghargai..!
B.     tengok gak ape yang dapat…
C.     ish..jiwang sangat lah beb ..sempoi2 suda..

2 comments:

kozumi_ro on January 21, 2011 at 3:46 PM said...

Dak nakal pilih jawapan A

hahaha



Budak Nakal Blogspot
http://kozumiro.blogspot.com/2011/01/u-comment-i-follow.html

chenta hatie on January 21, 2011 at 3:52 PM said...

yelah tu..bole caya ke....hahahaha


ShoutMix chat widget
 

chentahatie Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!